5. Országos Városmarketing Verseny

.

Indítjuk az 5. Országos Városmarketing Versenyt ... a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete 5 társegyetem segítségével újra meghirdette egyedülálló versenyét.
"Smart City - Smart Marketing" a téma. 
Az egyetemisták csapatai megvizsgálják, megkutatják majd a jelentkező partnervárosoknál a digitális, okos, info-kommunikációs technológiai megoldások alkalmazásának lehetőségeit, új ötleteket vetnek fel és megtervezik, hogy a digitális, online marketing miként tudja ezen ötleteket támogatni, miként tud hozzájárulni ezáltal az adott város fejlődéséhez, ismertsége és elismertsége növeléséhez.
Több mint másfél milliós díjazás várja majd a hallgatókat!

A partnervárosok számára számos előnyt, szakmai szolgáltatást kínálunk:
-  amellett, hogy egy vagy több hallgatói csoport készít tanári támogatással tanulmányt a digitális, online marketing eszközeinek alkalmazási lehetőségeiről (a ma már klasszikus honlapmegjelenési technikáktól, tartalom-marketingen, közösségi médián, a re-marketingen át, a legújabb netes, mobil applikációs megoldásokig) melyek a városfejlesztést, a konkrét projekteket, a külső- és belső célcsoportok felé irányuló városkommunikációt, imázs és márkaépítést, az okos várossá válást tudják támogatni.
-  a Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Smart Solution Klaszter jóvoltából egy különdíj keretében a hallgatók a rövidtávon realizálható ötletek konkrét megvalósíthatóságát is megtervezhetik Önöknek,
-  az Observer Médiafigyelő cég adatbázis-használat felajánlásával a hallgatók térítésmentes média-elemzést készíthetnek a városról,
- a város két főt térítésmentesen delegálhat a november végi Smart Marketing a Smart Cityk-ben országos konferenciára, ahol saját tapasztalatairól, eredményeiről is előadhat,
-  a partnerváros megkapja a smart city – smart marketing témában készülő kutatások eredményeit,
-  a Kompan dán játszószer-gyártó cég hazai képviselete egy játszótéri játékot, egy rúgós hintakakast ajánlott fel egy – a csatlakozottak közül – kiválasztott városnak, melyet igény esetén telepít is.
A város partnersége segítség számunkra a versenyben, s egyben egy előnyös, megtérülő, érdekes szakmai befektetés a város számára.
A hallgatói felhívás szórólapja a csatolt fájlban.


Részletek a www.marketing-turizmus.hu/varosmarketing honlapon, célzott elérhetőség a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Csatolmányok:
Download this file (OVM5-hallgatói felhívás.jpg)OVM5-hallgatói felhívás.jpg[ ]569 kB